21 Μάι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 24/05/2022
Αξιότιμοι κ. συνάδελφοι- Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας,
Σας προσκαλούμε στη διαδικτυακή διάλεξη του κου Παναγιώτη Ηγουμενίδη, Ακαδημαϊκού Υποτρόφου (PhD) του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, με θέμα:
«Μελέτη φαινομένων ρόφησης-εκρόφησης συστατικών κατά τον εμπλουτισμό ρυζιού με αντιοξειδωτικά από χαρακτηριστικά βότανα της Ελληνικής χλωρίδας.»
Την Τρίτη 24/05/2022 και ώρα 17.30-18.30, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο κύκλου ειδικών διαλέξεων του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, με στόχο τη διάχυση της ερευνητικής δραστηριότητας και της δικτύωσης του Τμήματος.
Επισυνάπτεται ο σύνδεσμος της τηλεδιάσκεψης:
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, η συμμετοχή σας.
Με εκτίμηση
Η επιτροπή ειδικών διαλέξεων του τμήματος
Κανέλλου Αναστασία
Λάζου Ανδριάνα
Μπατρίνου Ανθιμία