ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 24/05/2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 24/05/2022

Αξιότιμοι κ. συνάδελφοι- Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας, 

 

Σας προσκαλούμε στη διαδικτυακή διάλεξη του κου Παναγιώτη Ηγουμενίδη, Ακαδημαϊκού Υποτρόφου (PhD) του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, με θέμα: 

 

«Μελέτη φαινομένων ρόφησης-εκρόφησης συστατικών κατά τον εμπλουτισμό ρυζιού με αντιοξειδωτικά από χαρακτηριστικά βότανα της Ελληνικής χλωρίδας.» 

 

Την Τρίτη 24/05/2022 και ώρα 17.30-18.30, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο κύκλου ειδικών διαλέξεων του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, με στόχο τη διάχυση της ερευνητικής δραστηριότητας και της δικτύωσης του Τμήματος. 

 

Επισυνάπτεται ο σύνδεσμος της τηλεδιάσκεψης:  

 

 

 

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, η συμμετοχή σας. 

 

Με εκτίμηση 

 

Η επιτροπή ειδικών διαλέξεων του τμήματος 

 

Κανέλλου Αναστασία 

Λάζου Ανδριάνα 

Μπατρίνου Ανθιμία