ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΒΙΟΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ (Ε. ΚΡΙΤΣΗ) 6/12/2021

https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/ESTXSBKh2mpEswi_O5QxYygBe_7oLt1EKVdxkbi7tAxjEQ?e=28FVd5

CV Κρίτση Ευτυχία

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ SPME-GC-MS ΓΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΟΙΚΙΛΙΏΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ (Π.ΡΕΒΕΛΟΥ) 22/3/2022

https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/ERvMlHnT4nJHkupH81uh9r0Bv2IRWl9RzAbVk05eO9lXOw?e=AUOA1e

CV Ρεβέλου

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΒΙΟΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑ (Κ.ΤΣΙΑΝΤΑΣ, 29/3/2022)

https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/ESOlfzavzVVEq37afxqICPsBSYl7BxINODj7Ncb76nKL7Q?e=wK3dBD

CV Τσιάντας

 

ΩΣΜΩΤΙΚΗ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ (Ν.ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 5/4/2022)

https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/EcLESBgYY_RCg_F0jCvfJJgBXqoHhFMzyjMPDECUA09p8w?e=RyPaVr

Σταυροπούλου_CV

Εμπλουτισμός Εδώδιμων ελαίων με βιοδραστικά συστατικά (Α. Ιωάννου 12/4/2022)

https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/EUQ3CDR82VxIj_JK8I4AJ4sB3oPPB3cnV6twrOaSEbGWkQ?e=9xmj8H

CV Ιωάννου Αλέξανδρος

Μη-συμβατικές τεχνικές εκχύλισης και προηγμένες αναλυτικές μέθοδοι για τον προσδιορισμό βιοδραστικών ουσιών: Σύγχρονες τάσεις και μελλοντικές προοπτικές στον τομέα των τροφίμων (Θ.ΤΣΙΑΚΑ, 3/5/2022) 

https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/EZXE0VZnGJ1MqQ6n14tgaZABuRufxO7zImiJgD0pVEc8oQ?e=Ehs9jF

Δισφαινόλη Α (BPA) και εναλλακτικά επικαλυπτικά υλικά μεταλλικής συσκευασίας χωρίς BPA (Κ.Κολώνια, 10/5/2022)

https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/EagRT37ByR1KrVjC7BSea3gBjjnvE8phPxWdir-N4L8u_w?e=JSLvPF

 

ΠΕΠΤΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ (17/5/2022, Ν.ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ)

https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/EaYJdv5umvVKv4l1W6D0OfQBQhFZ2qNW5eGGx4_fd5HfRQ?e=FmwHky

Μελέτη φαινομένων ρόφησης-εκρόφησης συστατικών κατά τον εμπλουτισμό ρυζιού με αντιοξειδωτικά από χαρακτηριστικά βότανα της Ελληνικής χλωρίδας (Π.ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ, 24/5/2022)

https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/ER9C8sT1fGZJhrdoCEHNa3wBa6xW6Bb4E1mllHBfoLdSFA?e=Y3fFlw

Αξιολόγηση της ποιότητας τυροκομικών προϊόντων σε φέτες συσκευασμένα με εδώδιμες μεμβράνες αλγινικού νατρίου εμπλουτισμένες με προβιοτικά βακτήρια μετά την εφαρμογή Υπερ-Υψηλής Πίεση (Ο. Παπαδοπούλου, 31/5/2022)

 
Εκτίμηση της ανθρώπινης διατροφικής έκθεσης σε υπολείμματα γεωργικών φαρμάκων (Ν.Μαραγκού, 7/6/2022)
 
Αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση φυτικών εκχυλισμάτων της Ελληνικής Χλωρίδας. Ταυτοποίηση των βιοδραστικών ενώσεών τους (A.ΤΣΑΚΝΗ, 14/6/2022).
 
 
Ταυτοποίηση μεταβολιτών οξυγαλακτικών βακτηρίων και μελέτη της αντιμικροβιακής δράσης τους (Δ.Βουγιουκλάκη, 21/6/2022).
 
Βρώσιμες μεμβράνες συσκευασίας από ελληνική σαλάτα (Μ.Τριάντη, 28/6/2022)
 
«Food and Design» (Çağrı G. Varlı, 8/11/2022)
 
 
Φραγκοσυκιά (Opuntia ficus-indica): Επεξεργασία και παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας (Σ. Πρωτονοταρίου, 22/11/2022)
 
 
Κρέας κυτταροκαλλιέργειας (cultured meat): μέθοδοι επεξεργασίας, εφαρμογές & αποδοχή (Π.Σαμαράς, 29/11/2022)
 

Κ.ΠυροβόλουΑξιοποίηση συστατικών χαρουπιού (Ceratonia siliqua), 6/12/2022

https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/EV8DxfpA8ctGmjkHY8-oxXoByJaQota7vHZTVm5OMQdYhg

 

«Α. Δέτση, 17/1/2023, Πράσινοι διαλύτες και εφαρμογές τους στη χημεία και την τεχνολογία τροφίμων»
 
Μικροβιολογικά κριτήρια για τα  τρόφιμα – Ο ρόλος του ΕΦΕΤ στην  προάσπιση της δημόσιας υγείας (Φ.Γαίτης, 23/1/2023)
 
 
“Εργάζοντας…στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης” (Ε.Καρβέλα, 9/5/2023)
 
«Η ανάγκη εφαρμογής διαδικασιών Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων στο χονδρεμπόριο»(Κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΎΛΟΥ, 23/5/2023)
 
 «Fifteen Years of Electrophoretic and Chromatographic Approaches in the Instrumental Analysis Laboratory: Advances and Applications ») (Κ. Kapnisi-Christodoulou, 30/5/2023
 
 
Ανάκτηση βιοδραστικών συστατικών από αρωματικά φυτά και αγροδιατροφικά υποπροϊόντα για την παραγωγή φυσικών εκχυλισμάτων και τη χρήση τους σε προϊόντα τροφίμων (Διάλεξη Ελένης Γώγου 31/10/2023)

 
«Βρώσιμα έντομα: νέα τάση ή απαραίτητη εναλλακτική τροφή» (Χ.Προεστός, 14/11/2023)
 
«Επίδραση τροφίμων στην υγεία του ανθρώπου» (Α.Καλιώρα, 28/11/2023)
 

“Μοντέρνα κουζίνα-Η επιστήμη των τροφίμων στη γαστρονομία ” Π. Χριστοδούλου,2/4/2024

https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/ETGkDZexie1OrxIiVtJrbaABgTYXCpnZQLH0FRbq_iF9tw?e=b9UYwi

 

“Οδηγός επιβίωσης στη Βιομηχανία τροφίμων, αντιμετώπιση προκλήσεων και ευκαιρίες καινοτομία”, Σμαρνάκης Γιάννης, 16/4/2024

https://uniwagr.sharepoint.com/sites/msteams_5564cc/Shared%20Documents/General/Recordings/%CE%95%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%A3%20%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%9E%CE%95%CE%99%CE%A3%20%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%97%CE%A3%20%CE%9A%CE%91%CE%99%20%CE%A4%CE%95%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%91%CE%A3%20%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A6%CE%99%CE%9C%CE%A9%CE%9D-20240416_180607-%CE%95%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%20%CF%83%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7%CF%82.mp4?web=1&referrer=Outlook.Web&referrerScenario=email-linkwithembed

 

Νεωτερισμοί στην Τεχνολογία Τροφίμων: Αειφορία και Καινοτομία (Α.Μαρκαντωνάκης, 21/5/2024)

https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/EV3NPQS9cA9Gu_s-Ys4hG_oB_KuC3MJEM8Fpy1gkJnWeUg?e=ILuQyD&nav=eyJyZWZlcnJhbEluZm8iOnsicmVmZXJyYWxBcHAiOiJTdHJlYW1XZWJBcHAiLCJyZWZlcnJhbFZpZXciOiJTaGFyZURpYWxvZy1MaW5rIiwicmVmZXJyYWxBcHBQbGF0Zm9ybSI6IldlYiIsInJlZmVycmFsTW9kZSI6InZpZXcifX0%3D&referrer=Outlook.Web&referrerScenario=email-linkwithembed

 

«Φυσικές μέθοδοι τροποποίησης αμύλου για την παραγωγή νανοσωματιδίων. Χρήση σε γαλακτώματα» (Ε.Αποστολίδης, 28/5/2024)

https://uniwagr.sharepoint.com/sites/msteams_5564cc/Shared%20Documents/General/Recordings/%CE%A3%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7%20%CF%83%CF%84%CE%BF%20%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%B9%20_%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_-20240528_174859-%CE%95%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%20%CF%83%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7%CF%82.mp4?web=1

“Βιώσιμη συσκευασία τροφίμων: προκλήσεις και προοπτικές” (Θ.Τσιρώνη, 22/10/2024)

https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/EUO3T9Fa44FJhvlJm9X6d0AB9IOEI7GZ5Y7uPR0cvBiNww?e=eE7BPb&nav=eyJyZWZlcnJhbEluZm8iOnsicmVmZXJyYWxBcHAiOiJTdHJlYW1XZWJBcHAiLCJyZWZlcnJhbFZpZXciOiJTaGFyZURpYWxvZy1MaW5rIiwicmVmZXJyYWxBcHBQbGF0Zm9ybSI6IldlYiIsInJlZmVycmFsTW9kZSI6InZpZXcifX0%3D&referrer=Outlook.Web&referrerScenario=email-linkwithembed

Αξιοποίηση του Ελαίου από τον σπόρο ροδιού: εφαρμογές στον κλάδο των τροφίμων” (Γ.Χαλμούκος, 5/11/2024)

https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/EQOwxACmOERPh7csPHFJ7X0BMak1BIVt6vogjLHV7YewSw?e=aG4e1Y&nav=eyJyZWZlcnJhbEluZm8iOnsicmVmZXJyYWxBcHAiOiJTdHJlYW1XZWJBcHAiLCJyZWZlcnJhbFZpZXciOiJTaGFyZURpYWxvZy1MaW5rIiwicmVmZXJyYWxBcHBQbGF0Zm9ybSI6IldlYiIsInJlZmVycmFsTW9kZSI6InZpZXcifX0%3D&referrer=Outlook.Web&referrerScenario=email-linkwithembed