30 Σεπ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΒΙΟΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ (Ε. ΚΡΙΤΣΗ) 6/12/2021
ΕΦΑΡΜΟΓΗ SPME-GC-MS ΓΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΟΙΚΙΛΙΏΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ (Π.ΡΕΒΕΛΟΥ) 22/3/2022
ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΒΙΟΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑ (Κ.ΤΣΙΑΝΤΑΣ, 29/3/2022)
ΩΣΜΩΤΙΚΗ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ (Ν.ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 5/4/2022)
Εμπλουτισμός Εδώδιμων ελαίων με βιοδραστικά συστατικά (Α. Ιωάννου 12/4/2022)
Μη-συμβατικές τεχνικές εκχύλισης και προηγμένες αναλυτικές μέθοδοι για τον προσδιορισμό βιοδραστικών ουσιών: Σύγχρονες τάσεις και μελλοντικές προοπτικές στον τομέα των τροφίμων (Θ.ΤΣΙΑΚΑ, 3/5/2022)
Δισφαινόλη Α (BPA) και εναλλακτικά επικαλυπτικά υλικά μεταλλικής συσκευασίας χωρίς BPA (Κ.Κολώνια, 10/5/2022)
ΠΕΠΤΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ (17/5/2022, Ν.ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ)
Μελέτη φαινομένων ρόφησης-εκρόφησης συστατικών κατά τον εμπλουτισμό ρυζιού με αντιοξειδωτικά από χαρακτηριστικά βότανα της Ελληνικής χλωρίδας (Π.ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ, 24/5/2022)
Αξιολόγηση της ποιότητας τυροκομικών προϊόντων σε φέτες συσκευασμένα με εδώδιμες μεμβράνες αλγινικού νατρίου εμπλουτισμένες με προβιοτικά βακτήρια μετά την εφαρμογή Υπερ-Υψηλής Πίεση (Ο. Παπαδοπούλου, 31/5/2022)
Κ.Πυροβόλου, Αξιοποίηση συστατικών χαρουπιού (Ceratonia siliqua), 6/12/2022
https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/EV8DxfpA8ctGmjkHY8-oxXoByJaQota7vHZTVm5OMQdYhg
“Μοντέρνα κουζίνα-Η επιστήμη των τροφίμων στη γαστρονομία ” Π. Χριστοδούλου,2/4/2024
https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/ETGkDZexie1OrxIiVtJrbaABgTYXCpnZQLH0FRbq_iF9tw?e=b9UYwi
“Οδηγός επιβίωσης στη Βιομηχανία τροφίμων, αντιμετώπιση προκλήσεων και ευκαιρίες καινοτομία”, Σμαρνάκης Γιάννης, 16/4/2024
https://uniwagr.sharepoint.com/sites/msteams_5564cc/Shared%20Documents/General/Recordings/%CE%95%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%A3%20%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%9E%CE%95%CE%99%CE%A3%20%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%97%CE%A3%20%CE%9A%CE%91%CE%99%20%CE%A4%CE%95%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%91%CE%A3%20%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A6%CE%99%CE%9C%CE%A9%CE%9D-20240416_180607-%CE%95%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%20%CF%83%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7%CF%82.mp4?web=1&referrer=Outlook.Web&referrerScenario=email-linkwithembed
Νεωτερισμοί στην Τεχνολογία Τροφίμων: Αειφορία και Καινοτομία (Α.Μαρκαντωνάκης, 21/5/2024)
«Φυσικές μέθοδοι τροποποίησης αμύλου για την παραγωγή νανοσωματιδίων. Χρήση σε γαλακτώματα» (Ε.Αποστολίδης, 28/5/2024)
“Βιώσιμη συσκευασία τροφίμων: προκλήσεις και προοπτικές” (Θ.Τσιρώνη, 22/10/2024)
https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/EUO3T9Fa44FJhvlJm9X6d0AB9IOEI7GZ5Y7uPR0cvBiNww?e=eE7BPb&nav=eyJyZWZlcnJhbEluZm8iOnsicmVmZXJyYWxBcHAiOiJTdHJlYW1XZWJBcHAiLCJyZWZlcnJhbFZpZXciOiJTaGFyZURpYWxvZy1MaW5rIiwicmVmZXJyYWxBcHBQbGF0Zm9ybSI6IldlYiIsInJlZmVycmFsTW9kZSI6InZpZXcifX0%3D&referrer=Outlook.Web&referrerScenario=email-linkwithembed
Αξιοποίηση του Ελαίου από τον σπόρο ροδιού: εφαρμογές στον κλάδο των τροφίμων” (Γ.Χαλμούκος, 5/11/2024)
https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/EQOwxACmOERPh7csPHFJ7X0BMak1BIVt6vogjLHV7YewSw?e=aG4e1Y&nav=eyJyZWZlcnJhbEluZm8iOnsicmVmZXJyYWxBcHAiOiJTdHJlYW1XZWJBcHAiLCJyZWZlcnJhbFZpZXciOiJTaGFyZURpYWxvZy1MaW5rIiwicmVmZXJyYWxBcHBQbGF0Zm9ybSI6IldlYiIsInJlZmVycmFsTW9kZSI6InZpZXcifX0%3D&referrer=Outlook.Web&referrerScenario=email-linkwithembed