22 Μαρ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΒΙΟΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ (Ε. ΚΡΙΤΣΗ) 6/12/2021
ΕΦΑΡΜΟΓΗ SPME-GC-MS ΓΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΟΙΚΙΛΙΏΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ (Π.ΡΕΒΕΛΟΥ) 22/3/2022
ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΒΙΟΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑ (Κ.ΤΣΙΑΝΤΑΣ, 29/3/2022)
ΩΣΜΩΤΙΚΗ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ (Ν.ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 5/4/2022)
Εμπλουτισμός Εδώδιμων ελαίων με βιοδραστικά συστατικά (Α. Ιωάννου 12/4/2022)
Μη-συμβατικές τεχνικές εκχύλισης και προηγμένες αναλυτικές μέθοδοι για τον προσδιορισμό βιοδραστικών ουσιών: Σύγχρονες τάσεις και μελλοντικές προοπτικές στον τομέα των τροφίμων (Θ.ΤΣΙΑΚΑ, 3/5/2022)
Δισφαινόλη Α (BPA) και εναλλακτικά επικαλυπτικά υλικά μεταλλικής συσκευασίας χωρίς BPA (Κ.Κολώνια, 10/5/2022)
ΠΕΠΤΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ (17/5/2022, Ν.ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ)
Μελέτη φαινομένων ρόφησης-εκρόφησης συστατικών κατά τον εμπλουτισμό ρυζιού με αντιοξειδωτικά από χαρακτηριστικά βότανα της Ελληνικής χλωρίδας (Π.ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ, 24/5/2022)
Αξιολόγηση της ποιότητας τυροκομικών προϊόντων σε φέτες συσκευασμένα με εδώδιμες μεμβράνες αλγινικού νατρίου εμπλουτισμένες με προβιοτικά βακτήρια μετά την εφαρμογή Υπερ-Υψηλής Πίεση (Ο. Παπαδοπούλου, 31/5/2022)
Κ.Πυροβόλου, Αξιοποίηση συστατικών χαρουπιού (Ceratonia siliqua), 6/12/2022
https://uniwagr.sharepoint.com/:v:/s/msteams_5564cc/EV8DxfpA8ctGmjkHY8-oxXoByJaQota7vHZTVm5OMQdYhg