
Υποψήφιοι Διδάκτορες
Υποψήφιος Διδάκτορας
Ηλεκτρονική Αλληλογραφία
nstavropoulou@uniwa.gr
Θέμα Διδακτορικής Διατριβής: Εφαρμογή τεχνολογίας εμποδίων για το σχεδιασμό και την παρασκευή προϊόντων φυτικής προέλευσης με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και αυξημένη διατηρησιμότητα
Επιβλέπουσα Καθηγήτρια: Μαρία Γιαννακούρου
Ε.Τ.Ε.: Μαρία Γιαννακούρου, Βασιλεία Σινάνογλου, Παναγιώτης Ζουμπουλάκης,
Δημοσιευσεις:
Stavropoulou, N.A., Pavlidis, V.A. & Giannakourou, M.C. 2022. Optimization of Osmotic Dehydration of White Mushrooms by Response Surface Methodology for Shelf-Life Extension and Quality Improvement of Frozen End-Products. Foods. 11(15), 2354. https://doi.org/10.3390/foods11152354
Ntzimani, A., Angelakopoulos, R., Stavropoulou, N., Semenoglou, I., Dermesonlouoglou, E., Tsironi, T., Moutou, K. A. & Taoukis., P., 2022. Seasonal Pattern of the Effect of Slurry Ice during Catching and Transportation on Quality and Shelf Life of Gilthead Sea Bream. Journal of Marine Science and Engineering – MDPI, 10. 443. https://doi.org/10.3390/jmse10030443
Giannakourou, M. C., Stavropoulou, N., Tsironi, T., Lougovois, V., Kyrana, V., Konteles, S. J. & Sinanoglou, V. J., 2020. Application of hurdle technology for the shelf life extension of European eel (Anguilla anguilla) fillets. Aquaculture and Fisheries. https://doi.org/10.1016/j.aaf.2020.10.003
Ανακοινώσεις σε Συνέδρια:
Natalia Stavropoulou, Akrivi Kalousopoulou and Maria C. Giannakourou, Poster presentation: «Optimizing osmotic dehydration of oyster mushrooms for quality improvement and shelf-life extension», 30th International Conference of FFC – 18th International Symposium of ASFFBC, Lemnos, Greece, 2022.
Natalia Stavropoulou, Vassilis-Aggelos Pavlidis and Maria C. Giannakourou, Poster presentation: «Optimization of Osmotic Dehydration of white mushrooms by Response Surface Methodology and Desirability Approach for shelf-life extension and quality improvement», 6th International ISEKI-Food Conference, Nicosia, Cyprus, 2021.
Ναταλία Σταυροπούλου, Ιωάννα Θάνου, Βλαδίμηρος Λουγκοβόης, Σπύρος Κοντελές, Θεοφανία Τσιρώνη, Βασιλεία Σινάνογλου, Μαρία Γιαννακούρου, Παρουσίαση της εργασίας με τίτλο: «Παράταση της διατηρησιμότητας ιχθυηρών της Μεσογείου μέσω ηπίων τεχνικών συντήρησης με βάση την τεχνολογία εμποδίων (hurdle Technology)» στο 13ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας, Θεσσαλονίκη, 2020 και απόσπαση του βραβείου “Καλύτερης Εργασίας”.